تعیین وقت سفارت آمریکا

کلیه متقاضیان دریافت ویزای غیر مهاجرتی کشور آمریکا ، ملزم به پرداخت هزینه ای جهت تعیین وقت سفارت می‌باشند که این مبلغ MRV نام دارد. متقاضیان ورود به ایالات متحده، می‌بایست پس از تکمیل فرم DS-160 نسبت به پرداخت MRV Fee اقدام نمایند. به طور معمول و برای ویزاهای متداول هزینه MRV Fee برای متقاضی و همراهان  برای هر نفر برابر با ١۶٠ دلار می‌باشد،

8

هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید 5*5 با رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.

هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر 14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقاضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرار ملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.

پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان ویزا، انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد. پس از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست.

تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید.هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید. با توجه به متغیر بودن نوبت دهی کنسولگری های مختلف ایالات متحده امریکا برحسب زمان و نوع ویزای درخواستی، جهت آگاهی از وقت های موجود با دفتر ایران-آنکارا در تهران تماس بگیرید.

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.
  • در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.
اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدتDS-160
فرم پرداخت SEVISI-901
فرم پذیرش هزینه های مالی دعوتشوندهI-134
فرم های مربوط به گرین کارتDSP122-DS0230
  • اصل یا کپی گذرنامه
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید یا اسکن آن با رزولوشن 600*600 پیکسل
  • فرم فارسی تکمیل شده
  • اصل یا کپی گذرنامه
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم (صفحه بارکد یا DS-160 confirmation page)
  • فرم فارسی تکمیل شده
  • متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .

     

سفارتخانه های مختلف سیاست های متفاوتی را جهت ارائه وقت سفارت اتخاذ می کنند. مراجعه حضوری فرد متقاضی، تماس تلفنی، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت عمده راه های تعیین وقت سفارت است. متقاضیان باید توجه داشته باشند که سفارت در ارتباط با ارائه وقت سفارت و صدور ویزا اختیار تام دارد. تا پیش از زمان مصاحبه، حتما از طریق شماره پیگیری با سفارت درارتباط باشید، گاهی ممکن است باوجود دریافت تاییدیه وقت، سفارت بنا به هردلیلی اقدام به تغییر یا کنسل کردن وقت مصاحبه سفارت نماید. یا پس از انجام مصاحبه، با وجود کامل بودن مدارک موردنظر با درخواست ویزای متقاضی مخالفت نماید. در این گونه موارد، شرایط به وجود آمده از سوی سفارت را بپذیرید و از بحث کردن با افسر صدور ویزا ویا اعتراض بیجا خودداری نمایید. با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می توان بار دیگر شانس خود را برای گرفتن ویزا امتحان کرد.

  • بعد از پرداخت هزینه MRV و مشاهده تقویم، به مدت یکسال از تاریخ پرداخت برای تعیین وقت سفارت مهلت دارید.
  • شما می‌توانید بعد از تعیین وقت، بدون پرداخت هزینه، تا حداکثر 5 مرتبه زمان مصاحبه خود را، حتی تا یک روز پیش از مصاحبه تغییر دهید، اما تنها بدین شرط که در همان کنسولگری بخواهید وقت بعدی را انتخاب کنید. در صورتی که تمایل به تغییر کنسولگری داشته باشید، لازم است مبلغ MRV دوباره پرداخت شود.
  • MRV Fee غیر قابل بازگشت (Non-Refundable) می‌باشد.
  • در صورت ریجکت شدن، عدم حضور در مصاحبه و به طور کلی نیاز به حضور مجدد، لازم است هزینه MRV را دوباره پرداخت کنید.